We hebben een goeie tijd in Zwitserland. En dan het decor... Ongelooflijk, hoe mooi dit land is. Een van Gods betere ideeën tijdens de schepping, denk ik dan ongemerkt.

Vandaag alles bij elkaar een uur of drie a vier lesgeven op Grace Academy en dan morgen weer terug.

Het is zo leuk om af en toe zonder kinderen weg te zijn. Je hebt dan vanzelf meer aandacht voor elkaar. Ik bedenk dan altijd weer hoe bijzonder het eigenlijk is, dat ik een vrouw uit Roemenië heb gekregen. Natuurlijk een dochter van God. Maar er waren ook twee ouders die hun dochter afstonden aan Nederland, aan mij en daarmee aan de gemeente. 

En ik probeer dan ook meestal even vanuit Cody te denken. Meisje uit Roemenie dat alles achterlaat en bij een Nederlander terecht komt. En wat voor een. Geloof me, daar moet je echt voor geroepen zijn. ;-)

Als we zo lekker samen zijn, ben ik me extra bewust dat ik een hele leuke vrouw heb. Ik ben dan de Heer ook dankbaar, dat ik het voorrecht heb met haar te leven. En ik ben Cody dankbaar dat ze haar leven met mij wil delen. 

Het meisje uit Roemenië is uitgegroeid tot een sterke vrouw. Ik denk dat onze meiden mateloos gezegend zijn met haar als moeder. En ik geloof dat de gemeente nog mateloos gezegend gaat worden, nu haar bediening op stoom begint te komen.

Dat waren wat mijmeringen uit de bergen van Zwitserland, van een zeer gezegend man.

Tot morgen!