Om te beginnen goed nieuws; de video van de vorige Grace Academy masterclass 'Spirit led Life', komt binnen afzienbare tijd online. Hopelijk voor de kerstvakantie. Een hele dag onderwijs over de leiding van de Geest, om kennis te kunnen maken met deze vorm van Bijbelschool.

Als alles lukt, gaat het eerste jaar vervolgens in april 2016 van start. Maar daar zit nog een enorme voorbereiding aan vast, waarin alles klaargemaakt moet worden voor onze situatie. Wat zou het makkelijk zijn als we een eigen gebouw hadden! Gebedspuntje ;-)

Niettemin zie ik het als een enorme kans en een voorrecht, dat ps. Erich en zijn team tientallen keren naar Nederland gaan komen, om ons verder toe te rusten in de taken die God voor onze gemeente heeft. Binnenkort zal ik wat schrijven over de modules en de verschillende vakken.

Waar ik ook enthousiast over ben, is de speciale rol die wij mogen vervullen. Omdat het team uit Zwitserland niet de hele wereld over kan reizen, gaat bij ons alles opgenomen worden op video. En dat wordt dan later gebruikt om de rest van de wereld te bedienen via een 'online' school.

Mensen uit onze gemeente gaan onder andere helpen om de techniek voor dit alles te maken en daar investeren wij als gemeente dan automatisch weer in mee. Daardoor kan dit onderwijs straks bijvoorbeeld ook naar arme landen en plekken waar dit normaal onmogelijk zou zijn. 

We worden er zelf door gezegend en we helpen verspreiden. Wanneer 'het mes aan alle kanten snijdt', noemt de Bijbel dat vermenigvuldiging. Kernwoord in onze roeping. Heerlijk!

Tot morgen!