1.jpg

Andere jaren als de conferentie eraan kwam, dan gingen we allemaal vanzelf geloven dat het mooi weer zou worden. Volgens mij moeten we dat geloofsvuurtje nog even opporren voor komend weekend? :-)

Het is nog een beetje onwennig, dat we niet naar de Kroeze Danne gaan. Maar ik weet dat het goed is dat we lokaal gaan ontspannen met elkaar.

Wat echt een uitdaging is voor mij, is de voorbereiding van het gezamenlijke deel van zondag. Andere jaren was ik ook een hele week ermee bezig, maar dan hadden we vier of vijf diensten om de inhoud over te verspreiden, iets op te bouwen of ergens uit te kunnen komen.

Nu moet dat allemaal in één dienst. En die kan niet eens twee uur duren. Je zou zeggen: dat is onmogelijk. Maar ik weiger te accepteren dat we er op achteruit zouden gaan, doordat we ons weekend anders indelen.

En... ik zie dan ook aankomen dat de dienst op zondag zo enorm ontzettend buitengewoon gaaf gaat worden. Nu al helemaal zin in.

Maar ik moet nog wel wat ik gezien heb in 45 minuten preek zien te verwerken. En dat kan alleen zijn volle uitwerking hebben als jullie ook verwachten dat je net zoveel -of meer?- gaat ontvangen dan andere jaren.

Leuke uitdaging? En als je dan toch gaat geloven, neem het weer ff mee. ;-)

Tot morgen
(En we zien elkaar zondag!)