Mijn afspraak met onze gelovige broers uit België was erg goed. Mannen vol passie voor Jezus!

Komend jaar ga ik daar op bezoek. Daarna gaan we waarschijnlijk een weekend plannen. We zullen dan met een Jong en Vrij team diverse leiders en samenkomsten gaan bezoeken.

Tot die tijd gaan er stapels boeken en ondertitelde dvd’s van Pastor Prince naar toe. En onze fundamentencursus! Zij gaan dit verspreiden onder leiders en andere ‘hongerige’ gelovigen in hun omgeving.

Leuk allemaal?! Ik ‘mag’ waarschijnlijk nog dit jaar bij een preek van Cody zijn. Leuker!

Mijn lieftallige echtgenote wilde tot nu toe wel praten, maar niet preken als ik in de buurt was. Dat was te spannend. (lees: jij luistert kritisch, jij kijkt dan vast niet bemoedigend ;-). Deze -voor mij- unieke première gaat hoogstwaarschijnlijk op 28 dec. plaatsvinden in Haaglanden. Komen jullie ook? :-)

Meer leuk nieuws. Jouw waarde is weer vastgesteld!

Je ziet in de markt alles fluctueren. De prijzen van huizen, olie, boodschappen, dat vliegt op en neer. De waarde van iets wordt bepaald door wat men er voor wil betalen. En door kosten.

Ik heb even op de hemelse markt gekeken. Jouw waarde is niet gedaald! God wilde voor jou de hoogste prijs betalen. De kosten? Het leven van Jezus. Jouw waarde is blijvend mateloos. ;-)

Daarom moet je ook goed opletten als je rond genade hoort: ‘je hebt het niet verdiend’. Want dan kun je toch weer minderwaardigheid voelen. Versta dit: Je hebt niets kunnen doen, waarmee je het hebt kunnen verdienen. Je bent het sowieso waard, los van ‘eigen bijdrage’!

Ik heb niets gedaan om bij Cody’s preek te mogen zijn. Zij zal dat beamen: Je hebt het absoluut niet verdiend! ;-)

Tot morgen!

Comment