De bediening van onze gemeente reikt over grenzen heen. Op allerlei plekken mogen onze pastors en teams andere gemeentes helpen meer te ontdekken van Gods genade. In de Everyday lees je hierover regelmatig. Geen wonder, dat deze week ook de connect groepen zullen spreken over jouw missie - als deel van deze gemeente. Dat wordt gaaf!

Planetshakers, ook een kerk met een missie, zingt over dit onderwerp. Hun nummer Let’s Go, van het gelijknamige album zegt:

Stemmen probeerden mij naar beneden te halen
En me te begraven in de grond
Maar Uw geluid klonk luider!
Nu hoor ik hoe U mij roept
Het geluid van een kolkende zee
Dit is Uw bestemming!

Juist wanneer mensen ingezet worden op een andere plek, misschien in een ander land, wordt zichtbaar dat ‘onze’ bediening niet over onszelf gaat: het is de bestemming die Jezus voor de kerk en dus voor jou in deze tijd heeft bedacht!

Ik vertelde je al iets over de naderende trip naar Uganda (1-11 april). In hun voorbereidingen krijgen onze pastors Jaap en Michel, die de trip gaan leiden, voortdurend bevestigd: dit is groter dan mijzelf! 

Voor deze mission vraag ik je nú al met ons mee te bidden. Duidelijk wordt, dat we onder meer een conferentie gaan leiden voor meer dan 200 pastors en leiders. Echt verandering brengen in levens, in kerken, in het land! 

Specifiek hebben we voor deze missie - nu we weten van de omvang! - het verlangen dat nog enkele leiders uit onze gemeente (kring- of teamleiders, oudsten) mee kunnen gaan. Zou jij dat kunnen zijn? Meld je dan via missions@jongenvrij.nl.

 

Let’s go!
We are so alive
and God is on our side