everyday.jpg

Als een man jong en naïef is, bedenkt hij soms hele gekke dingen. Hoe ideaal zou het zijn om veel vrouwen te hebben? Salomo was ‘the man’?! Je weet nog niets van hormonen, uitgavepatronen en schoonmoeders. ;-)

De meest dwaze denkers onder ons zijn jaloers op Jacob. Die was getrouwd met twee zussen. Om in de gunst bij de man des huizes te komen, gingen ze het gevecht niet uit de weg. Alleen….voor een catfight zijn er wel katjes nodig?

Wij zijn momenteel getuige van twee zusjes die zich als katjes gedragen. Het lijkt al dagen een hobby van onze dochters om elkaar in de haren te vliegen. Als je dichtbij komt kun je zomaar een figuurlijke krabbel meekrijgen.

Toen Amber ooit geboren werd, kregen we de gedachte mee dat haar leven en groei een soort typologie van de ontwikkeling van de kerk zou zijn. Bij Megan was de gedachte dat zij beeld was van het werk. Grappig genoeg zien we veel in de karakters wat daar bij past.

Amber is rustig, heeft veel aandacht nodig, houdt niet van teveel of snelle verandering. Een absolute beauty. Megan is dynamisch, stopt niet met praten en het kan niet gek genoeg. Weer heel anders mooi, maar je krijgt nooit de kans om dat lang te bestuderen. 

Dit is schijnbaar de fase dat ze met elkaar gaan leren omgaan en elkaar leren respecteren, ondanks hun verschillen. En als het goed gaat, dan zijn ze juist samen zo mateloos leuk!

Tussen kerk en werk is er geen ruzie. Dank U Jezus! ;-). Maar soms wel spanning. Met alle deuren die open gaan (het werk), merk ik hoeveel tijd dat opeist. Terwijl de kerk er eerder was en onverminderd aandacht nodig heeft. Maar samen zijn ze volmaakt leuk!

Tot morgen!