Ik heb een verzoek, naar aanleiding van een profetie die binnenkwam, over Israël:

'Wat ik zag was een enorm graanveld waar grote combines reden om graan te oogsten. In de achtergrond en aan de randen van het veld was een enorme alles verwoestende vuurzee. Ondanks alles onrust op de (nabije) achtergrond, lieten de arbeiders zich niet afhouden van hun werk maar oogsten stug door. Het werk ging onvermoeibaar door, ondanks dat de arbeiders af en toe even moesten stoppen omdat ze moesten drinken, eten, rusten. Hierbij wisselden ze elkaar af en het had daardoor geen negatief effect op het werk. Oog voor elkaar, oog voor het werk, maar aan de brandende vuurzee leken ze geen aandacht te besteden'.

Wie het nieuws een beetje volgt, weet dat het Midden-Oosten, rondom Israël, uiterst onrustig is. En Israël schijnbaar rijp om te oogsten. Maar de Heer liet bij mij ook iets anders oplichten: combines!

Die komen nog niet voor in de gelijkenissen van Jezus. Toch is het heel raak. Want ik voel dat we maximaal en optimaal gebruik mogen maken van moderne techniek en communicatiemiddelen. Dan kun je met relatief weinig mensen heel veel bereiken/oogsten?

We doen het al, het werkt ook al, maar ik heb een vraag aan jou. Ben jij je bewust van jouw mogelijkheden hierin? Als jij jouw (communicatie)middelen ook inzet, wordt 'de combine' groter! 

Ons mediateam heeft een prachtig filmpje gemaakt, als aankondiging van onze kerstdiensten. Zou jij, als je Facebook hebt, naar de Jong en Vrij Facebook pagina willen gaan en dit artikel sharen (delen op je eigen pagina)?

Zo zijn er wel vaker gelegenheden en meer manieren om te helpen ons bereik heel eenvoudig te vergroten. 

Ook dat is 'Sta op en schitter'. Hoe leuk en aanmoedigend voor onze getalenteerde mensen die veel werk stoppen in onze filmpjes en andere uitingen? Zij maken het hoge kwaliteit zodat iedereen die helpt verspreiden zich niet hoeft te schamen. 

Tot morgen!

www.facebook.com/jongenvrijnl