Wat mij persoonlijk de laatste dagen flink bezig houdt? Wat leuk dat je dát nu juist vraagt. Nee, het zijn geen muizenissen! :-)

Op de startzondag begin dit jaar had ik eigenlijk een tweevoudige boodschap. 1) We mogen ons als gemeente naar buiten richten (bijvoorbeeld door missies). 2) Tegelijkertijd mogen we zelf de Liefde van Christus -dieper- leren kennen. Niet alleen onze handen uitsteken, maar ook voldoende ‘tegengewicht’ aan onze binnenkant groeien, om in gezond evenwicht te blijven.

Ik wist toen absoluut niet dat we binnen een jaar meteen in Oekraïne, Hongarije, USA, Zwitserland, China en Brazilië terecht zouden komen. En natuurlijk ook Israël. En bovendien partner in het opzetten van Grace Alliances voor twee continenten om ineens tientallen pastors en gemeenten te mogen helpen. Het wordt ook zo gezegend! Op dit moment verloopt missie Brazilië weer glorieus.

Pfffff. Wat is er allemaal gebeurd? Als ik het allemaal had geweten in januari, was ik waarschijnlijk wel een beetje bang geworden ;-) Maar wat een eer toch… En zelf worden we er door gezegend. Dank U Jezus!

Wat ik in januari ook niet wist, is dat de Heer zou beginnen uit te leggen wat de lengte, breedte, hoogte en diepte van de Liefde is. Ook daarvoor ben ik zo dankbaar! De komende bijbelstudie gaat trouwens weer over de diepte van de liefde van Christus.

Als ik dit allemaal de laatste dagen zo op een rijtje zet, dan duizelt het me. Er komen nog veel meer missies aan. Oeganda, Polen, weer China, Zuid-Afrika. En met de liefde zijn we ‘binnen’ ook nog lang niet klaar. Yes, de Heer is trouw! Maar bidden jullie alsjeblieft lekker mee voor alles? Bij voorbaat dank!

Wat zeg je? Oja, bijna vergeten! Het nieuwe jaarthema. Ja, zo ontzettend gaaf! Maar ik ben er nog op aan ’t kauwen en de juiste woorden bij aan het zoeken. Wat? dacht jij…? Ow, sorry! Ik wilde vandaag alleen maar laten weten dat ik het in EVERYDAY als eerste bekend ga maken :-P

Binnenkort een EVERYDAY over hemelse nieuwsgierigheid. Als eerste voor mij! Er is namelijk zóveel voor komend jaar wat ik nu al zou willen weten…;-)

Tot morgen!

Comment