Langzamerhand komt iedereen weer terug op Nederlandse bodem. Team Uganda landde maandagmorgen, vol ervaringen en verhalen. Deze vier mannen en een vrouw hebben een land in beweging gezien!

Uit Singapore komen onze leiders ook weer thuis. Benieuwd naar hen? Woensdagavond in de doordeweekse samenkomst ga je er ongetwijfeld meer over horen! Heerlijk om erbij te zijn of via de app te kijken!

Zijn we allemaal weer op de grond? Dan een heerlijke kans om nu al in de agenda te zetten. Op zaterdag 4 juni beleven we de eerste Dag van het Huwelijk. Een nieuwe nationale feestdag? Als het aan pastor Willem de Vink en zijn Marian ligt wel. 

“Sterke huwelijken hebben een ongekend positieve invloed in familie, gemeente en samenleving,” legt ps. Willem uit. “Ze bewijzen dat relaties er toe doen, dat je elkaar sterker kunt maken en dat verbondenheid enorme voldoening geeft. Daar mag best in geïnvesteerd worden!”

De Dag van het Huwelijk wordt gehouden (of is het: ‘gevierd’?) in Soest en is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de geheimen van een succesvolle relatie. Waarom zou je trouwen? Als je getrouwd bent, wat betekent het huwelijk dan voor jullie beiden? En hoe ziet de Bijbel het huwelijk? De dag gaat over drie principes die het huwelijk succesvol kunnen maken: het huwelijksverbond, de wil om te veranderen en de inbreng van Gods liefde. 

Ps. Willem en Marian bieden aansluitend een Hemels Huwelijk Seminar aan, maar de Dag van het Huwelijk kan ook ‘los’ bezocht worden. Het seminar gaat in drie vervolgavonden dieper in op het huwelijksleven: de manier waarop mannen en vrouwen naar elkaar kijken, met elkaar spreken en intiem met elkaar omgaan.

Ben je benieuwd hoe deze dag je relatie kan verrijken? Op www.willemdevink.nl vind je meer informatie! 

Mooie dag!