De komende dagen krijgen we vele honderden mensen op bezoek in Jong en Vrij. Wat een heerlijke gelegenheid om deze mensen met alle eerbied plat te zegenen! Ze gaan niet alleen het evangelie te horen krijgen, ze gaan ook jullie ontmoeten.

Bid je mee dat ze de liefde van Jezus horen, beleven, ruiken en proeven? Ze gaan ook een prachtig tasje met inhoud krijgen, dit keer zelfs met chocolade erin. Ook zit ons nieuwe magazine er in, zodat ze later thuis verder kennis kunnen maken.

Het nieuwe, derde magazine alweer, krijgen we zelf trouwens ook allemaal ergens de komende week of weken. Dat betekent dat we in de kerstvakantie weer leuke of indrukwekkende dingen kunnen lezen over de mooie mensen in onze gemeente. Schroom niet om deze ook door te geven in je omgeving, als je dat op je hart krijgt. We hebben er extra beschikbaar!

Anyway, zo aan het eind van het jaar nog een mooi en heerlijk hoogtepunt van ‘Blessed to be a Blessing’ en ‘Nederland missieland’. Ik wil je van harte aanmoedigen om bewust mee te doen en extra oplettend en gastvrij te zijn rond de kerstdiensten.     

Morgen vieren we in locatie Hellevoetsluis en Rotterdam al Kerst. De andere locaties volgen op 24 en/of 25 december.

We kunnen eigenlijk officieel vanaf 3 januari pas honderden bezoekers aan in Rotterdam. Maar als jij kennissen hebt in of rond Rotterdam, voel je dan vrij om deze kerstdienst als tip te geven. En anders 3 januari! Het adres in Rotterdam: poppodium Annabel, Schiestraat 20.

Tot morgen!

PS: Het was weer een flinke klus om dit magazine te maken, maar het is glansrijk gelukt. Team redactie en productie, dankjewel!