imageIk heb er weer één!! Een vette gelegenheid om mijn ‘menselijke kant’ laten te zien. Dit in het kader van: Pastors zijn héle gewone mensen. (Gelukkig met een héeeeeele bijzondere God en buiten-gewone roeping ;-)

Vlak voor de Bijbelstudie moest ik ineens naar de WC. Ik had net zwaar getafeld met Pastor Constantijn en dat miste zijn uitwerking niet. De dienst was al begonnen en Steven had 5 minuten geleden stralend gezegd: over tien minuten begint de uitzending. Dus ik sluip de zaal uit (altijd zo makkelijk als je vooraan zit :-O).

Ik kom een damestoilet tegen. Loop door. Eh… nóg een dames toilet? (Zie fotootje bovenaan) Loop door, loop terug. Geen herentoilet?! Alleen twee dames toiletten. Ik kijk wat verward terug de zaal in, maar iedereen is in aanbidding. Okey….

Ik heb nog vier minuten. Even checken, kan het ook na de dienst? Nee, ik móet. Welke deur kies ik? Aaaaaaaah….

Er vliegen SPONTAAN wat schrikbeelden door me heen.

Stel dat achter die deur vrouwen zijn die denken: ‘viezerik, wat doe jij hier?’. Ik zie ze al even later op de voorste rij mij met diezelfde blik aanstaren! Het damestoilet verandert in mijn bewustzijn tot een soort heilige der heilige, waar ik echt niet binnen hoor te gaan!

Volgende schrikbeeld: Wat als er een vrouw nog snel even borstvoeding geeft daar binnen (weet ik veel!)? Ik sta vlak daarna namelijk over voorstellingsvermogen te preken en als ik die persoon zie zitten, kan ik alleen nog maar aan borsten lurkende baby’s denken?! Nee! help!!

Op hoop van zegen loop ik een –leeg- toilet in. Hehe, slimpie, iedereen zit natuurlijk in de zaal. Niettemin denk ik: Dank U Jezus!

Opgelucht om meerdere redenen net op tijd terug in de zaal. Niets meer van gemerkt tijdens de studie ‘controleer je gedachten’. :-) En ik hoef niet eens te weten waarom er daar in hemelsnaam slechts twee damestoiletten zijn…

Tot morgen!

Comment