imageGisteren kwamen de cijfertjes van het aantal meditatie-pakketten, wat inmiddels in de gemeente rondzweeft. ;-)

Vierhonderd acht! Mijn ogen werden even groot. 408! Daarvan zijn er 119 de Nederlandse variant, de rest Engels.

Ik doe het zelf met regelmaat en overweeg om het in 2015 wellicht 40 dagen met z’n allen te doen. Dan ook met het 40 dagen onderwijs. Uiteraard alleen voor wie dat leuk vindt en/of wie tijd heeft. Gedurende die periode via social media ervaringen delen?   

Het grootste deel van het verkoopbedrag gaat naar het werk onder wezen in Afrika. We hebben op die manier inmiddels met elkaar al 22390 euro bij elkaar gebracht! Dit is al richting Tanzania. Daar wordt momenteel aan een dream centre gebouwd. Een plek waar wezen wonen, deel uitmaken van een gezin, maar ook opgeleid worden in ‘Creative Arts, Multi Media’ e.d.

Overigens gaat er vanuit onze gemeente volgend jaar zomer een missie naartoe. Wie meegaat kan iets zien van wat we bij elkaar hebben gemediteerd. ;-)

Jezus maakt woning in ons hart. En wij maken een woning van Jezus voor wezen. Ik vind het nog steeds een hemelse win-win combi! Er is alleen nog heel veel meer geld nodig.

Daarom zoek ik nog zo’n win-win combi tussen maandelijkse uitgaven en de hoogte van de bankrekening. Want daar lijkt doorgaans maar één winnaar uit de bus te komen? ;-)

Als ik op voorziening mediteer en er ineens geen goud uit de hemel komt, kan ik wel denken ‘Cody was here’. :-) Maar gebrek begint in mijn hart…

Niet erg! Vandaag wil ik weer bewust geloven dat er in het Koninkrijk van God geen geldgebrek is. Ook niet voor alle missies en projecten!

Tot morgen!

Wie het meditatie-pakket nog niet heeft: zie www.webshop.jongenvrij.nl

Comment