Vandaag kreeg ik het programma voor de Grace Academy binnen. Over twee weken gaat die van start, zin in!

Grace Academy is een Bijbelschool: een school rondom de Bijbel. Gods woord centraal dus.

Gods ‘dabar’ (Hebreeuws voor ‘woord’) is nogal krachtig. Kijk maar wat Spreuken 4:20-22 schrijft: Mijn zoon, heb aandacht voor mijn woorden, geef aan mijn uitspraken gehoor. Houd ze steeds voor ogen, bewaar ze in het diepste van je hart. Ze zijn het leven voor wie ze aanvaarden, sterken heel het lichaam als een medicijn. 

Goddelijke-kwaliteit-leven wanneer je Zijn woord aanvaardt - ‘ontdekken’ staat daar letterlijk. Valt er voor jou iets te ontdekken in Vaders woord? Voor mij wel - everyday :). 

In de apotheek koop je maagtabletten. Pas op: ze kunnen wel een beetje gekke acties van je rikketik veroorzaken. Oja, en als je hoofdpijnpillen slikt, moet je weer voorzichtig zijn, want je maag gaat er zeer van doen… snap jij ’t nog? De schrijver van Spreuken biedt een medicijn aan dat écht gezondheid geeft - zonder bijwerkingen. 

Gods woord geeft antwoord op jouw vragen, je problemen en je uitdagingen. Alles wat je nodig hebt, is voorhanden. 

Als ik terugkijk op lastige tijden in mijn leven, moet ik erkennen dat ik in die periodes niet bijster intensief gebruik maakte van de Bijbel. Voor de hand liggend trucje van de tegenstander om mij af te houden van Leven en gezondheid… Het helpt me zó om te weten wat Vaders woord zegt over situaties in mijn leven. Meer dan ‘ik zal wel gezegend zijn…’ (ook waar), maar specifiek, op maat voor iedere situatie!

Nog even een parafrase, zoals The Message dat mooi kan: Wie deze woorden ontdekt, zal leven, écht leven; lichaam en ziel, ze stromen over van gezondheid!

Hoewel de zaal vol zal zitten, kun je je nog steeds aanmelden voor Grace Academy. Check: www.grace-academy.nl voor meer informatie!