Het is al een tijd geleden dat Annemarie en ik een Hemels Huwelijk seminar gevolgd hebben. We grappen nog altijd met pastor Willem en Marian, de 'uitvinders' van het concept, dat onze belangrijkste les was dat we elkaar iedere dag tenminste 40 minuten in stevige omhelzing houden... Het kan zijn dat we de instructie qua tijd een beetje verkeerd begrepen hebben :)

We zijn echt heel enthousiast over dit concept, dat stellen helpt om het geweldige geheim van Vaders idee voor het huwelijk goed te begrijpen en te leven. Het onderwijs en de praktische oefeningen zijn super behulpzaam. 

Nog niet zo lang geleden schreef een deelnemer: We hebben zoveel aan het Hemels Huwelijk Seminar gehad! Het voegen naar mijn man heeft voor mij (als kipje-de-voorste) echt geniaal uitgewerkt. De ander uitnemender achten dan jezelf. Ik zie alle voordelen van voegen en je man eren in ons huwelijk terug. Dat is echt een geheim dat we samen mogen ontdekken. En nu vind ik het echt heerlijk! Het heeft al een heel aantal keren supergoed uitgewerkt dat we Zijn visie op het huwelijk volgen. Gelukkig heeft mijn man altijd het beste met mij voor. Hij acht mij weer hoger dan zichzelf en luistert weer graag naar mij. Het is niks van ons en echt alles dankzij Jezus. Hij kan en wil nog veel meer voor ieder huwelijk. Als huwelijken sterker worden, wordt de kerk ook nog sterker!

Het Hemels Huwelijk concept wordt inmiddels buiten onze landsgrenzen ook goed ontvangen: in oktober en november gaan pastor Willem en Marian naar Polen en België om daar met echtparen uit verschillende gemeentes te delen wat Vader voor hen heeft. 

Geniet jij ook van een Hemels Huwelijk en zou je het leuk vinden ps. Willem te vergezellen naar één van deze landen? Mail naar missions@jongenvrij.nl