Zin in een rondvlucht over de afgelopen dagen? 

Zondag sprak in Hellevoetsluis ps. Josh McCauley uit Johannesburg. Zó een preek, dat je ‘m de komende tijd ook op de andere locaties te zien gaat krijgen. Woorden die direct inspreken op jouw bestemming (dicht bij Jezus) en die van onze gemeente.

Twee dagen Grace Academy: geloof gebouwd, groei in kennis én in Geestkracht! Daar gaan we nog meer van horen!

Ook dit weekend: onder leiding van pastor Cees Bots werd in een Heart Clinic voor veel mensen een streep onder het verleden gezet, werden harten bediend en een nieuwe start gemaakt. Gaaf, dat deze bediening beschikbaar is in de gemeente om mensen te helpen in hun bestemming te wandelen!

In Amersfoort: tien mensen gedoopt en twee kinderen opgedragen. Wat een verhalen van Jezus’ reddingskracht in deze levens! Aan het einde van de dienst maakten vijf mensen kenbaar hun leven vanaf nu met Jezus te willen leven. 

Zondagmiddag: veertig mensen kwamen bijeen die binnenkort naar Israël reizen. Hun thema is “Blessed to be a Blessing” – ze bereiden zich voor om veel te gaan ontvangen aan de voeten van Jezus. Zicht op Hem, zicht op hun bestemming, zicht op hun specifieke plek in de gemeente. 

Alle andere locaties: overal Jezus hoog opgetild (Forever He is Glorified in Almelo, het hart van de Herder in Amsterdam en ga zo maar door). Plaatsen waar levens richting krijgen, bestemming zichtbaar wordt en voor altijd afgerekend wordt met schuld, schaamte en oordeel. 

Ik vond ’t een mooie rondvlucht. Dank U Vader voor deze gemeente! Zullen we de nieuwe week ingaan met nóg grotere verwachting van wie Jezus is in ons leven? Ik wens je een week vol van Zijn bestemming voor jou!

Tot morgen!