Vandaag zet ik je graag op scherp in je verwachting voor dit nieuwe jaar. We beginnen het nieuwe jaar met gave diensten op alle locaties! Vader heeft een bedoeling met dit jaar, met dit seizoen. Ik geloof, dat dit de tijd is, waarin we nog meer gaan zien waar onze generatie, onze gemeente voor bedoeld is. 

Dat geldt niet alleen voor de genadebeweging in Nederland: gisteren stroomden de foto’s binnen van de eerste vrijdagavond-connect in Budapest. Grace Home mag zich inmiddels verheugen in forse media-belangstelling. De bijeenkomsten op vrijdagavond worden uitgezonden op de Hongaarse tv. Dit weekend was extra bijzonder: kerkleiders uit Servië en Kroatië kwamen kijken. Benieuwd naar ‘hoe dat nu werkt’ - een nieuwe genade-gemeente opbouwen. It’s happening! 

In die beweging, in de gemeente waar jij bij hoort heb jij een bijzondere plek. Een plek die precies voor jou door Vader bedoeld is. Dat werkt zo:

Vanmorgen zat ik met Ruben aan het ontbijt. Ruben is de knappe toetsenist in Amersfoort, ongeveer twee meter lang, met stoere pet. Wanneer ik spreek en hij speelt, grappen we altijd dat we op een dag de rollen verwisselen. Terwijl de gemeente de ogen gesloten heeft, neem ik zijn piano over en pakt hij de microfoon. We zijn reuze benieuwd of iemand de wissel doorheeft… 

Ruben is niet alleen een begaafd muzikant, maar ook een talentvolle meubelmaker. Misschien mag ik bij gelegenheid zijn toetsen nog overnemen, maar beter houd ik me ver van zijn zaag en hamers…

Met jouw kleur en jouw talenten ben jij uniek in de gemeente. Vader heeft een speciale plek voor jou, ook en juist in dit seizoen. Vertrouw Hem, dat Hij die laat zien, wanneer jij daarover twijfelt. Wisselen met iemand anders? Niet nodig: Hij neemt je bij de hand en leidt jou individueel, in het pad van Zijn rechtvaardigheid!