Het bijzondere van een bezoek aan een andere gemeente ver weg is, dat je zicht krijgt op hoe Vader in die specifieke gemeente voorziet. Zeker wanneer die kerk in een ander land, een andere cultuur is, raak je onder de indruk van Zijn veelkleurigheid. 

Dit weekend mag een aantal van ons weer optrekken met broers uit Hongarije. Da’s leuk: ze zijn bij ons in Nederland op bezoek, maar we horen van hen hoe genade in hun jonge gemeente doorbreekt. In Budapest, vertelt pastor Sziszi, is boodschap van genade nieuw en wordt deze nieuwe gemeente met grote belangstelling gevolgd door alle gevestigde kerken. Zou het daarom zijn, dat de Heer Grace Home Church op een bijzondere manier zegent?

Sinds de start eind oktober, vinden meer dan 100 mensen hun vaste thuis bij de gemeente. Deze mensen zien volop fysieke genezingen, herstel van gebroken relaties, doorbraak in uitzichtloze situaties. Jong en Vrij ondersteunt Grace Home Church. Daarmee heb jij een deel in de bediening van pastor Sziszi en zijn mensen. Bid je mee, voor meer doorbraken, stabiele groei en voortdurende voorziening?

Word je blij van deze verhalen? Zin om met eigen ogen te zien wat de Heer doet? Regelmatig zijn mensen met verschillende kleuren en specifieke bekwaamheden op reis naar andere landen. Daarvoor helpt het om jouw gaven te ontdekken in een team of een taak in de gemeente. Heb je beeld? Check dan de nieuwsbrieven, waarin je informatie vindt over komende trips waaraan jij kunt deelnemen.

Vandaag nog even niet op reis? Alle reden om met volle verwachting naar de samenkomst te komen: wat Jezus doet in Budapest en op zoveel andere plaatsen, doet Hij vandaag ook in onze gemeente. Je helpt jezelf om met dat geloof uit te kijken naar wat Hij voor jou heeft!

Geniet ervan!