Tien jaar geleden lag er een ticket naar Singapore onder de Kerstboom.

In januari 2005 bezocht ik voor de eerste keer New Creation Church. Het was alsof daar, in de dienst, de hemel op aarde was. Ik ontmoette daar voor mijn gevoel de eerste keer Abba, mijn hemelse Vader. Thuiskomen!

Terug in het vliegtuig besefte ik: ik ben niet meer dezelfde. De jaren erna bleek dat dit een nog veel groter keerpunt was in mijn leven dan ik in eerste instantie bevatte. Alsof er een compleet nieuw leven begon. En het ‘raakt’ nu zelfs jou? Waar een vliegtuigticket allemaal toe kan leiden!

Soms denk je op momenten van ‘droogte’ in je leven dat er weer zoiets moet gebeuren. Waar gaat de reis deze keer naartoe Heer? Mag ik weer naar Singapore voor zo’n bijzondere ervaring?

Tot mijn stomme verbazing stond de oplossing voor mijn dip meestal al op mijn boekenplank. Een gekregen boek of dvd. Stond al een jaar ongebruikt op de plank en bleek de oplossing te bevatten. Uitleg of openbaring, waardoor mijn leven opnieuw op dat hemelse level kwam.

Wauw. Dit keer geen ticket. Geen reis. Geen open deuren. Het was al onder mijn dak!

Wij kunnen de verregaande gevolgen van sommige simpele dingen niet inschatten. Maar laten we het niet onderschatten!

Ik heb een cadeautip voor onder de Kerstboom. Loop zondag eens langs ons verkooppunt. Daar liggen boeken, cd’s en dvd’s met levens veranderende dingen. Als de Geest het leidt, wat voor getuigenis kan dat opleveren?

En wat een hemelse tip voor mannen die moeite hebben met cadeautjes bedenken. Of voor als je niet graag in een winkelcentrum komt. Bovendien: Van een ‘geestelijk’ cadeautje durven veel mensen niet te zeggen dat het tegenvalt. :-O :-) ;-)

Tot morgen!

Deze maand bij de verkooppunten van alle locaties: 10% Kerst korting op alle boeken en 25% op de rest. Bezoek het verkooppunt na afloop van de samenkomst!

Comment