Ik ga jullie twee dagen niet lastig te vallen met mijn geestelijke beslommeringen. Hoor ik daar een ‘ah…jammer?’ Of zelfs twee?!? (Cody niet meegerekend, mijn moeder wel. ;-))

Even de mensen bijpraten die later zijn aangeschoven. Deze rubriek heet ‘EVERYDAY’ vanwege een gewoonte in de eerste gemeente. In het Bijbelboek Handelingen staat: ‘Ze kwamen DAGELIJKS samen….’

Waarom?

Daarin zat mede de kracht van de eerste gemeente. Vooral omdat zij natuurlijk elke dag allemaal zinnige dingen te horen kregen. Dat is iets waar de meningen rond deze rubriek over verdeeld zijn. (mijn moeder niet meegerekend, Cody wel ;-))

Anyway, dat was het doel van deze app. Een stukje van het geestelijk leven van de eerste gemeente nabootsen. Elke dag onze gedachten weer overstemmen met de Waarheid. Zijn Leven in ons en door ons. Ons bewustzijn aan het begin van de dag opnieuw vol van Zijn genade.

Nu het betere nieuws:

Vanaf vandaag hebben we drie dagen Livestream vanaf onze jaarlijkse Conferentie in Delden!

Meer info over de tijden van deze live uitzendingen: zie www.jongenvrij.nl

Samenkomsten bezoeken kan ook! Dat zou toch wel het beste nieuws zijn! (Cody, moeder, kinderen, cavia’s en ondergetekende meegerekend ;-)

Tot daar of tot maandag!

Comment