Met het mooie weer wat ze opgeven voor volgende week, wil ik vast iets vertellen over de 'zomerstop'.

Er is maar één zondag, dat er nergens samenkomst is. Bovendien leert de ervaring inmiddels dat het nauwelijks drukker is op de locaties die wel open zijn. De meeste mensen genieten van de rust op zondag, tijdens de zomerweken. Ik ben daar ook groot voorstander van, omdat ik sterk geloof in de heilzame werking van totale rust - op Zijn tijd.

Dit betekent niet dat er niets te beleven gaat zijn gedurende die weken. Om te beginnen krijg je deze zondag (Amersfoort een weekje later) weer een splinternieuw, supergaaf Jong en Vrij magazine, vol met gave verhalen, getuigenissen en top inhoudelijke stukken. Leuk voor op 't strand? 

Ook krijg je binnenkort een e-mail met een link naar het zogenaamde Zomerbox. Een zorgvuldig samengesteld pakketje van heerlijke preken (MP3), wat in de vakantie overal mee naartoe kan. Dit pakketje is kostbaar, maar je krijgt het gratis.

En voor thuisblijvers of thuiskomers sturen we je voor de zondagen dat jouw locatie dicht is, bovendien een link naar Vimeo, waar je de doordeweekse diensten van de afgelopen maanden dan kunt terug kijken. Het grootste deel daarvan was nog niet eerder te bekijken.

Je zou het kunnen zien als verkoelend water of geestelijke zonnebrand olie. :-)

Dank U Jezus, voor al die middelen!

Tot morgen.