Bedankt voor jullie gebeden! De geluiden die terug kwamen uit het team wat diensten heeft verzorgd in de gevangenis zijn hartverwarmend. Zo wat meer daarover.

Aangezien we dit wel vaker mee gaan maken, moeten we wijs zijn. Ik begrijp dat er honger is naar verhalen. Maar een getuigenis moet komen van degene die is geraakt en niet van bedienaars. Tenminste, niet in de (social) media.

Dus als Jong en Vrij -en ik hoop als Jong en Vrijers- zullen we nooit opgewonden aantallen roepen of uit verbazing resultaten rond toeteren, die de Heer ons buiten mee laat maken. Dat is soms verleidelijk, maar het is simpelweg niet gepast. Raak liever gewend aan goed succes, wanneer jij ergens het geloof gaat delen. Laat de ontvangers maar getuigen.

Natuurlijk kun je altijd de mensen persoonlijk spreken, die er zijn geweest. Die zijn nu ineens allemaal populair ;-). Niet alleen Marloes vragen, het hele team staat op Facebook. Daar kun je een slachtoffer voor je nieuwsgierigheid opzoeken. 

Dat gezegd hebbende, we kunnen elkaar altijd op gepaste wijze laten weten, waar we de Heer voor kunnen danken. In dit geval bezocht zo’n tweehonderd mensen de diensten. En een kwart heeft zichtbaar gereageerd. Voor de rest bidden we. Alle materiaal is daar achter gebleven en dat was flink wat.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar we zijn weer uitgenodigd. Je kunt je aanmelden bij de afdeling missions. Sorry pastor Paul. ;-)

Ik ben erg blij, maar niet verbaasd. Weet je wat ps. Karsten tegelijkertijd in Rotterdam heeft gepreekt? Omdat de kerk het lichaam van Jezus is, vult Jezus alles met Zijn aanwezigheid, door diezelfde kerk. De kerk is de bepalende factor in deze wereld. Dat zegt Efeziers 1:17-23.

Hoezo moeilijk te geloven? Wat maakt het nou uit als we dat nog niet eerder hebben gezien?

Tot morgen!