De komende weken zijn we als gemeente weer flink 'op pad'. Op reis naar andere gemeentes om daar te helpen de boodschap van genade dieper te laten landen. Over de conferentie in Budapest komende week kon je al eerder lezen. Binnenkort zijn we ook in China om onder meer met leiders van de staatskerk te spreken over hoe om te gaan met staatstoezicht, wanneer je het evangelie van genade hebt ontdekt. 

Over de trip daarna moet ik je even bijpraten. Dit is zo een reis, die niet breed is aangekondigd in de gemeente. Dat kwam vooral omdat het hulpverzoek nogal specifiek geformuleerd was. Het zit zo: In Dürres, de havenstad van Albanië, is in 2015 een genade gemeente gestart. Twee voorgangers van Gracelife Church uit Zuid Afrika zijn naar Europa verhuisd om Albanië te bereiken met het evangelie.

Albanië draagt de bedenkelijke titel ooit het meest gesloten land van Europa te zijn geweest. De armoede is er enorm, de islam wijdverbreid. Pastor Carel en zijn vrouw hebben hart voor de kinderen en jongeren van Dürres en willen hen met hulp van een jongerenteam uit Nederland bereiken. 

Enkele van onze jongeren zijn geselecteerd om onder leiding van Menno en Annedien deze steun te gaan bieden. We zijn trots op hen en zegenen ze met een toffe reis. 

Nu kan het zijn dat je denkt "Hé, Albanië, Hongarije, China daar had ik ook heen gewild!" In de eerste plaats goed nieuws: als deel van de gemeente heb jij óók deel aan deze reizen! Vervolgens ben je van harte uitgenodigd mee te bidden voor de teams die op reis gaan. Zo geef je tijd en woorden aan wat er in je hart gebeurt!

Beweegt het nóg intenser aan je binnenkant? Aarzel dan niet om deze missies te zegenen met een extra gift! 

 

Een eventuele gift voor de komende missies kun je overmaken op IBAN NL92RABO 0355 7200 00 t.n.v. Stichting Jong en Vrij onder vermelding van 'missies'