Waar komen pastor Josh McCauley uit Johannesburg en pastor Adrew Toogood uit Belfast speciaal voor naar Nederland volgende week?

Een uniek moment in de geschiedenis van de 'genade beweging' vanuit onze gemeente. We gaan een begin maken met een Bijbelschool! Dit initiatief is in de nieuwsbrief en op zondag trouwens aangekondigd als Grace Academy. 

Ik kan niet genoeg benadrukken, dat dit tot nu toe een gemis was. Als je sterk wilt zijn in discipelschap (volgeling van Jezus), heb je gewoon scholing nodig. Dat gaat niet om een diploma, maar om training. De Bijbel gaat open op een manier en met een intensiteit, die de verandering van je denken versnelt. 

Pastor Erich komt lesgeven en hij heeft net als pastor Prince een achtergrond in de geloofsbeweging. Alleen kan geloof snel een werk worden en dat is er in de Grace Academy dus 'uitgefilterd'. Niettemin zal vooral de Geest van geloof er sterk doorheen klinken. Ongeacht het onderwerp van de lessen mag je verwachten dat je geloof -blijvend- sterker wordt. Dat is zowel heerlijk als onmisbaar voor het leven in 'het horizontale'!

Natuurlijk is het onderwerp van zaterdag, 'leiding van de Heilige Geest' ook gewoon héel leuk en interessant. Ik wil zelf geen les missen. Nederland heeft een stuk van wat de Heer de vorige eeuw al heeft geopenbaard enigszins aan zich voorbij laten gaan. Blij dat ik alsnog de kans krijg!

 Je kunt je nog aanmelden via www.jongenvrij.nl/grace-academy 

Voor wie echt niet kan, zetten we er een camera op. Toch kun je er beter bij zijn, want zoals de Geest zich op verschillende manieren manifesteert (Jesaja 11:2), zo zal het heerlijk zijn om met elkaar een dagje in de wolk van geloof rond te hangen.

Tot morgen!