In september was pastor Benjamin Lin uit New Creation Church in Singapore in Nederland. Hij ontmoette kerkleiders om te spreken over de tv-uitzendingen met pastor Prince, ontmoette leiders uit onze gemeente en was op zondagmorgen in Amersfoort (lees hier de Everyday over die zondag: http://www.jongenvrij.nl/blog/take-off). 


Ps. Benjamin leidt jonge leiders en pastors op in de gemeente, geeft leiding aan het internationale werk van pastor Prince en is vader van een gezin. Naast al die zaken, schrijft hij ook mee aan nieuwe aanbiddingsliederen. Van zijn hand is een lied dat wel heel mooi aansluit bij ons jaarthema: I Will Follow After You.

 


Misschien heb je je wel afgevraagd of ‘Hem volgen’ niet op gespannen voet staat met de genade van ‘niet meer hoeven’. Misschien heb je op dat terrein wel iets van spanning in je eigen gedachten gemerkt. Wordt ‘volgen’ niet een werk? In dat geval is dit een gaaf nummer om op te mediteren. 


Het nummer maakt de verbinding tussen Gods bescherming, Zijn hulp enerzijds en onze overgave aan Hem als antwoord daarop. 


Wanneer je mag schuilen bij de Allerhoogste, mag overnachten in de schaduw van Zijn vleugels (Psalm 91), wat zou je dan liever willen dat heel dicht bij Hem te blijven? 

 

Ik zal U volgen zolang mijn ziel leeft, 
In de schaduw van Uw vleugels zal ik mij verheugen, mijn Heer
Uw goedheid overweldigt mijn ziel, o Heer
In Uw heiligdom zie ik Uw gezicht
Uw liefhebbende rechterhand leidt en bedekt al mijn wegen
Uw genade en goedheid zijn meer dan genoeg.


Meer en meer raak ik onder de indruk van de perfecte positie waarin Jezus ons gebracht heeft. Eén met Hem, één met Vader. Dáár wordt ‘volgen’ vanzelfsprekend! 


Geniet van een mooie dag!

 
Je luistert naar I Will Follow You via deze link: 

https://youtu.be/u3m0pNsFDoY Het gehele album is via de bekende muziekprogramma’s te vinden met deze link: http://www.newcreation.org.sg/read-feed/online-catalogue/music-resources/anthem-of-grace