Vandaag mag ik naar Jong en Vrij Den Haag, waar Cody gaat spreken!

Zij krijgt betere recensies dan ik, wanneer ze spreekt. Ik stond een keer naast haar, toen een lyrische fan haar bewierookte: ‘Jij staat zó dicht bij ons! En jíj bent ook zo jezelf, zo écht!’.

Prachtige woorden, maar het had ook een ondertoon van ‘dat is anders nooit zo’. Met een grijns op mijn gezicht dacht ik: Hallo? Ik sta er náást?? :-)

Toch vrees ik niet! Mocht ik vandaag op mijn tere zieltje getrapt worden, dan kan ik ’s middags genezen. Jasper en Maartje nemen ons mee naar Händels Messiah. Maar ik ga er om te beginnen maar vanuit dat Cody’s preek me al onaantastbaar heeft gemaakt. Want ze preekt wél heel goed! :-)

Na ons bezoek aan ‘HET concertgebouw’ (valse bescheidenheid doen ze niet aan ;-) in Amsterdam, kunnen we lekker blijven rondhangen. Onze meiden logeren bij oma, dus wij hebben geen strak georganiseerde agenda. Lekker saampies!

Soms schamen ouders zich ervoor dat ze het lekker vinden dat de kinderen even ‘weg’ zijn. Waarom? De kids hebben het vaak ook enorm leuk, als ze ‘eruit’ zijn.

Daarnaast is het leuk en goed om af en toe samen tijd te hebben. Dus gezond! Iets voor jezelf is niet automatisch iets tegen je kinderen?

Bovendien mag je gewoon eerlijk bekennen dat je soms moe -van ze- wordt?

Soms ben je iets even zat. Je kunt jezelf wel opleggen dat je dingen niet zo hoort te ervaren. Daar wordt het alleen maar erger van! De Bijbel noemt ‘jezelf opleggen’ daarom dode werken. :-)

Liever met de realiteit naar Jezus gaan. Dan kan Hij je opfrissen! Of je helpen om je schatjes op te voeden. ;-)))

Anyway, wij gaan ongegeneerd genieten!

Tot morgen!

Comment