Het kan je bijna niet ontgaan zijn: nog één nachtje slapen, dan is het feest! We vieren tien jaar Jong en Vrij onder leiding van onze senior pastor Marcel Gaasenbeek. 

Tien jaar: superleuk om terug te kijken en met elkaar het verhaal te delen. Wat heeft Jezus en de boodschap van Zijn genade betekend in jouw leven in de afgelopen jaren? Welke veranderingen heb je gezien? 

Zondagmorgen in alle diensten vieren we dit feest. We zullen terugkijken, samen met de mensen op wie de bediening van Jong en Vrij de afgelopen jaren impact heeft gehad. We kijken ook vooruit: wat mogen we verwachten voor de komende jaren? 

Waar ik naar uit kijk? Dat het effect van de bediening van onze senior pastor (en daarmee van de gemeente) op veel plaatsen zichtbaar zal zijn. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de nieuwe aanbiddings-albums die deze week verschenen. 

Elk jaar brengt Stichting Opwekking nieuwe muziek uit in de vorm van de bekende Opwekkingsbundel en de bijbehorende CD’s. Deze nieuwe songs worden in veel kerken in Nederland gezongen. Dit jaar verschenen maar liefst vier nummers die geboren zijn in onze gemeente, geschreven, gecomponeerd en op de jongeren-CD geproduceerd door mensen uit Jong en Vrij. Al deze songs ademen Jezus’ liefde en vertellen van Zijn volbrachte werk. 

Terwijl je geniet van een mooie dag, luister lekker naar deze nummers en verheug je op wat Vader gaat geven de komende tien jaar! Je vindt de links hieronder!

 

It's the praising life that honors me.
As soon as you set your foot on the Way,
I'll show you my salvation (Ps. 50:23 MSG)

 

Laat Alles In Dit Huis Zijn Tot Uw Eer
https://www.youtube.com/watch?v=yrz3qNT0vxc 

Follow Me
https://www.youtube.com/watch?v=cFfl009F5hQ 

Come Unto Me
https://www.youtube.com/watch?v=lVntfF9uda8 

Jezus Alleen
https://www.youtube.com/watch?v=zZ8UTD2hvm0