Everyday.jpg

Deze dagen hebben we veel contact met de voorgangers in verschillende landen waar de Holy Spirit Night met pastor Joseph Prince wordt uitgezonden. Nog maar twee weken en de conferentie in Stuttgart (Duitsland) begint.

Vijfhonderd jaar na het begin van de reformatie, de beweging die Europa, de wereld veranderde, is pastor Prince hier. Niet raar om juist op zo een historisch moment een nieuwe revolutionaire verandering in de kerken te verwachten!

Niet alleen de duizenden mensen die naar de arena in Stuttgart gaan, hebben de gelegenheid te genieten van het onderwijs. In verschillende Europese landen worden de preken van pastor Prince direct ‘uitgezonden’ via een speciale video-streaming, waar nodig voorzien van simultaan-vertaling in de lokale taal. 

Zo zijn onze vrienden in Italië voorbereid om dit onderwijs te gaan gebruiken in de verschillende groepen en kringen die ze de komende maanden zien ontstaan. 

De Italiaanse vertaling van de preken wordt ook aan de andere kant van de Adriatische Zee welkom geheten. In Albanië zijn veel mensen meer op de Italiaanse taal dan op het Engels georiënteerd. Wat een zegen, dat de kerken daar zowel het originele Engels als de Italiaanse vertaling kunnen beluisteren!

Al eerder schreven we over het evenement in Hongarije, waarvoor maarliefst zeven kerken uit Hongarije en Roemenië de handen ineen hebben geslagen. Bijzonder, dat het onderwijs van pastor Prince voor het eerst in het Hongaars te beluisteren zal zijn!

Heb je nu zin gekregen om deze historische gebeurtenis mee te maken? Goed nieuws, ook wanneer je nog geen kaarten voor Stuttgart hebt gekocht: ook in Nederland komt de streaming beschikbaar! Deze week ontvang je via speciale nieuwsbrieven en in de diensten meer informatie over de mogelijkheden op afstand ‘erbij’ te zijn wanneer pastor Prince het evangelie van Gods genade en onverdiende gunst in Europa preekt! 

Mooie dag!

Toch zin gekregen om het event live mee te maken? Meer informatie vind je hier: http://stuttgart.holyspiritnight.de/ Houd de nieuwsbrief en social media van Jong en Vrij in de gaten voor informatie over de streaming!