Vandaag ben je welkom in één van de diensten op de acht locaties van Jong en Vrij. Op de facebook-pagina’s en de website vind je alle informatie - en vaak al wat méér. 

Zo zijn deze week de verhalen te lezen van de bijna twintig mensen die in Amersfoort worden gedoopt. Eric vertelt bijvoorbeeld: “Ik had best een goed leven, maar ergens voelde ik van binnen een leegte. Nu ik God in mijn leven heb, ervaar ik een voldoening die ik eerder niet kende. Ik kan echt mijn ego loslaten. Zondag laat ik me dopen en dat voelt voor mij echt als een bevestiging. Een bevestiging dat mijn oude leven voorbij is en ik een nieuw leven van God heb ontvangen.” Wow, dat is wat in de gemeente met mensen gebeurt! Verwacht zó een impact op je leven wanneer jij vandaag een dienst bezoekt!

Gisteren waren meer dan 150 mensen bij elkaar voor een lesdag Grace Academy. Dat bouwt lekker op voor zo’n Zondag! Cultuur van eer was het thema. Zoiets resulteert niet in een lijst van do’s en don'ts, maar in vette openbaring. 

Mijn aantekeningen van de lesdag? Een nieuwe bevestiging in mijn hart, van hoe Vader mij eerde, toen Hij Jezus voor mij opgaf. Hij maakte als eerste waar, wat wij vaak zo lastig vinden. Omdat Hij dat deed, kan ik ook eer geven aan mensen - en zo aan Hem. 

Eén leuke do wil ik je niet onthouden - omdat je zo aandringt :) Om met elkaar kerk te zijn op acht locaties is een leger van vrijwilligers nodig: bij de deuren, bij de kids, rond het podium en bij de koffie. Zullen we vandaag deze helden eens extra eren? Met onze woorden, een vriendelijk gebaar? Gewoon, omdat het kan - gewoon, omdat Hij ons zó geëerd heeft!

Mooie dag, geniet ervan!