imageIk heb nu een paar dagen ‘ondergedoken’ gezeten in een appartement met uitzicht op het water. Dat is voor mij extra ontspannend. Aangezien ik verder weinig te doen heb, kan ik je alles over het weer vertellen. :-)

Binnen twee dagen tijd zag ik zon, regen, hagel en windkracht 8. Spectaculair om te zien wat dat allemaal met het water doet. Maar ‘aan den lijve’ merk ik er verder niets van.

Toen kreeg ik een diepe gedachte (je moet wat he? ;-). Stel dat we het water zien als het leven. Soms kalm, soms enorme golven. Maar het hoeft mij allemaal niet te raken. Ik ben toeschouwer vanuit een stabiele omgeving.

Toen de regen op een gegeven moment dwars stond, kwam er wel wat water de bungalow binnen. Dat kan gebeuren, dacht ik. Rustig blijven, regelmatig dweilen, het wordt vanzelf weer droog. En dan het lek dichtmaken. Mooie beschrijving van wat ik zelf nodig heb? :-)

Anyway, uit de uitslagen van verdere testen bleek dat ik gezond ben. Het is echt ‘alleen’ stress.

Niettemin ben ik heel blij met alle gebeden. Het gaat in hele korte tijd heel veel beter. En alle berichtjes zijn hartverwarmend. Cody kreeg zelfs tranen in haar ogen, zó lief.

Maar ook hoe de Pastors dingen oppakken en tot steun zijn. Echt cool. En dan de profetieën die sommige gemeenteleden doorgeven, zonder details te kennen. Zo raak! Echt indrukwekkend. Heerlijk hoe God echt alle dingen doet meewerken ten goede.

Terwijl ik dit intik, ineens een hoop licht en lawaai. Ik schrik even. Onweer! Serieus? Nou heb ik wel zo’n beetje alles gehad? En wat komt er daarna?

Klaagliederen 3:22 Genadig is de Heer, we leven nog! :-)

Tot morgen!

Comment