Terug uit Zwitserland!

Ik heb op een berg gestaan waar vandaan je zeven landen kunt zien! Dat is inclusief Zwitserland zelf. En meteen maar hoog ingezet. Gebeden dat de bediening van Pastor Erich al deze landen zou ‘raken’ met Gods genade.

Er was nog iets mooiers te zien. Door de samenwerking tussen Singapore, Zuid-Afrika en Europa ontstaat er een driehoek. Trek de lijntjes maar.

En wat valt er binnen deze driehoek…?

Israël!! Yes, I love it.

Er is nog meer met drie.

Er zijn drie ‘genade-pilaren’ waarop een gezonde kerk is gebouwd. Heel kort beschreven: Jezus centraal, de lokale kerk en Israel!

Ook waren we in Zwitserland met drie bedienaars. Ps. Joshua, Ps. Erich en ‘yours sincerely’.

We ontdekten door onze spreekbeurten en gesprekken deze pijlers bij elkaar: Ik neig er naar om over Jezus te spreken. Joshua over de kerk. En Erich vanuit het Hebreeuws over Israel! (Pastor Prince trouwens over alledrie :-))

De puzzel viel de afgelopen dagen in elkaar. En het plaatje wat zichtbaar werd, klopte!

Nu gaan we een soort ‘huiskring’ van Pastors vormen die hun kerk willen bouwen met genade. Met hulp van New Creation Church gaan we de pastors daar uitgebreid bij helpen! I love it!

We hebben ook nog het verhaal van Abraham gespeeld, die Izak moest offeren op de berg. Ook daar drie figuren als je de ram meerekent. Je mag drie keer raden wie Izak was. Maar ik heb het overleefd! Nu weer lekker thuis.

En wat tref ik daar aan? Drie heerlijke meiden.

En dan vandaag meteen al weer naar Amsterdam. De stad met de drie kruisjes. :-)

Leuk om je vanavond te zien! En anders tot morgen!

Beleef de studie van pastor Marcel vanavond live in Amsterdam! Start: 20:00 uur. Je bent welkom vanaf 19:30 uur. Adres: Herengracht 88-sous in Amsterdam. Vanaf 20:15 uur kun je de studie ook volgen via de livestream in deze app.

Comment