Twee heerlijke en leuke avonden gehad met Shane Willard, met een hoog Israel gehalte. We waren het ook nog helemaal eens over de houding waarmee we Israel mogen benaderen. Dat gebeurt niet zo vaak. Kort samengevat:

- we love you
- we owe you
- we need you

En met die adem kijken waar de Heer gelegenheid geeft om Jezus te 'delen'. Trouwens -zeker in het land- beter om de naam Yeshua te gebruiken, want de naam Jezus heeft voor veel een nare bijsmaak, vanwege afschuwelijke dingen die ze zijn aangedaan 'in de naam van Jezus'.

Anyway, weer een stapje verder is het opzetten van een missie die kant op. Maar nu eerst de zomer, voordat we verdere plannen maken.

Vorig jaar is er namens het bestuur een brief geweest, net voor de zomer. Daarin is aangegeven dat het geven in juli vaak terug liep, terwijl we wel gewoon lonen moeten (willen!) betalen. Daar is toen positief of sportief, net hoe je het wil noemen, op gereageerd. Dus het geven ging vorig jaar in juli en augustus gewoon 'rechtdoor'.

Gaaf! Dit jaar komt er ook geen brief. Maar nog wel een hartelijk bedankt voor de reactie op de brief van vorig jaar. 

Morgen is Amber jarig. Dat betekent dat morgen de laatste Everyday voor de zomer verschijnt. Ben benieuwd waar die over gaat! En ik ben eigenlijk ook al benieuwd wanneer in augustus ik weer verder ga. :-)

In ieder geval bedankt voor het lezen tot nu toe. We zitten alweer op pakweg 290 Everyday's!

Tot morgen!