Wanneer jullie dit lezen, ben ik net geland in Zuid Afrika.

Ik ben via Londen gevlogen. Dus de reis is in totaal bijna 14 uur. Maar dan zit je ook onderin Afrika! Reizen en communicatie is ‘boven’ natuurlijk nog beter geregeld. Dat is maar goed ook, anders was Paulus volgens mij hartstikke jaloers geworden.

Wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is door internet en door het makkelijke reizen! Ook pakketpost was in de tijd van Paulus waarschijnlijk erg prettig geweest. Heb je wel eens gelezen wat Paulus aan Timoteus vraagt?:

2 Timoteus 4:13  Als je komt, neem dan de mantel mee die ik in Troas bij Karpus heb laten liggen, en ook de boeken, vooral die van perkament.

Of Paulus was zijn manteltje vergeten, of hij had al teveel bagage. In ieder geval was het toen veel meer behelpen.

Toen Cody en ik trouwden kregen we een profetie van twee zwanen die over Europa vlogen.

Daarvóór had ik al eens een beeld gekregen over een cabrio (auto) die de wereld rondscheurde. Aangezien een vliegtuig als cabrio geen aantrekkelijk vooruitzicht is, zal het wel over een ‘zonnige ofwel gemakkelijke bediening’ gaan. :-)

Toch geloof ik dat we al dit gemak nog niet als geweldige mogelijkheden zien. Zou dat komen omdat we ons lang hebben geschaamd voor onze boodschap? Daar zit toch niemand op te wachten!? Of: Wie zijn we nou? Wat hebben wij nu te bieden?

Dat is met de genade-boodschap allemaal onzin.

De wereld snakt naar genade en liefde.Overal zijn ze er dolblij mee en dankbaar voor. Vraag maar aan de mensen die op missie zijn geweest! Zullen we dit ook niet gewoon over Nederland gaan geloven?!

Wij kunnen het vanaf onze Facebook-daken roepen? Dat is nog eens cabrio-evangelisatie! ;-)

Tot morgen!

Comment