1.jpg

Terwijl wij Nederlands dagje hebben als gemeente, was er deze week ook goed nieuws van de familie Kuijvenhoven (pastor Lodi sprak voor de zomer bij ons). Ook aan jou gericht!

------------------

We zijn inmiddels weer meer dan twee maanden in het kinderdorp “Living Waters Village” in de jungle van Borneo en genieten van het weerzien en alle typisch Indonesische dingen hier.

Tussen onze taken in vinden we wat tijd om te lezen en ik heb het boek “Stop de pijn” van dr. James Richards uitgelezen. Ik wilde even laten weten dat ik het een geweldig goed boek vind. Het boek heeft me veel duidelijk heeft gemaakt over het onderwerp “oordelen” en alle “ins” en “outs” daarvan. Heel verhelderend en uitdagend voor in de praktijk, want wat hebben we nog een hoop te leren van Jezus op dat gebied.

We zijn ook heel blij met de unieke kinderbijbel voor Jason. Die hebben we al helemaal voorgelezen. De prachtige (jongeren)bijbel met illustraties van Willem de Vink hebben we bij onze zonen Justin & Joshua in Nederland achtergelaten.

We zijn een keer bij Jong en Vrij Den Haag, speciaal voor onze zoon Justin, wezen kijken en werden ook daar opnieuw gezegend. Het grappige is dat een van de gemeenteleden van Jong en Vrij daar een oude klasgenote van Justin was en zelfs in dezelfde flat woont. “It’s a small world”.

We hebben enorm genoten van de avond in Hellevoetsluis en werden weer enorm geïnspireerd door de groei en bijzondere ontwikkelingen die jullie als gemeente ervaren. God is goed!

Nou, even tot zover. Nogmaals hartelijk dank voor jullie liefde, betrokkenheid en de zegen die jullie voor ons zijn. We waarderen het enorm en zijn bijzonder blij jullie te mogen kennen.

Veel liefs en zegen in jullie werk,

Vivi (& Lodi)

------------------

Blessed to be a blessing.

En wat zijn we zelf toch al gezegend!

Tot morgen!