Twee jaar geleden startte New Creation Church met tv-uitzendingen in Brazilië. In 40 miljoen huishoudens in dit immense land is nu het Evangelie van Genade beschikbaar via het nationale televisienetwerk. 

Een jaar later, in 2015, kwam een getuigenis binnen bij het kantoor van pastor Prince. Een Braziliaanse jongen van 19 vertelt van zijn ontdekking van Genade.  Het Evangelie heeft hem zo gegrepen dat hij op zoek ging naar een genade-gemeente in zijn omgeving. Omdat hij er geen heeft kunnen vinden, is hij samen met zijn broer een kerk gestart waar mensen gered en hersteld worden. 

Pastor Paul van Opstal uit Nederland woont en werkt al jaren in Brazilië. Vorig jaar kreeg hij de leiding over een kleine gemeente, twee uur rijden vanaf São Paulo. De gemeente groeit gestaag en door het horen van de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde worden mensen gered en veranderen hun levens. 

Aan zijn gemeente worden ook mensen toegevoegd die, in de sterke religieuze cultuur die Brazilië eigen is, beschadigd zijn geraakt. De herder in pastor Paul spreekt wanneer hij dan zegt: “Ik geloof dat dit leiders van kerken zijn, die hier mogen herstellen voordat ze het Evangelie gaan brengen op andere plaatsen!” 

Om pastor Paul te helpen verder te bouwen aan de gemeente en het leiderschap te ondersteunen gaat een team van onze gemeente van 17 - 29 november naar Brazilië. Wanneer het opbouwen van een jonge gemeente jouw hart heeft, wanneer je visie hebt voor het herstel van leiders in Genade, ben je reuze welkom om deze reis mee te maken!

Word jij, net als ik, blij van wat Jezus doet in Brazilië? Neem dan vandaag even tijd om te danken voor de uitzendingen van pastor Prince en het leven van pastor Paul en zijn vrouw Jill. 

Mooie dag!

Belangstelling voor deze reis naar Brazilië? Mail dan naar missions@jongenvrij.nl  

Lees het getuigenis uit Brazilië op http://www.josephprince.org/daily-grace/praise-reports/single/set-up-church-in-brazil-after-understanding-gospel/