Op dit moment ben ik drie dagen ‘ondergedoken’ om goed te zien te krijgen welke plannen Jezus met ons heeft in 2015.

Omdat we van heerlijkheid tot heerlijkheid gaan (2 Cor. 3:18), kun je heel eenvoudig op je vingers natellen dat we aan het eind van het jaar ‘ergens anders staan’ dan nu.

De Heer kan door middel van zicht in de toekomst (profetie) laten zien waar Hij naartoe wil met ons. Ook kunnen we zicht krijgen op hoe Hij ons daar naartoe wil leiden. Handig, want dan horen we op Vision Day behalve geestelijke vergezichten, ook de bijbehorende praktische stappen. ;-)

Ik heb het nodig om alleen te zijn (stilte) om dat zicht te krijgen. Uit genade natuurlijk. Maar ik weet dat Hij het wil laten zien.

Het is trouwens al bekend dat er een reis naar China gaat plaatsvinden. Naar Chris en Heleen, zendelingen vanuit Jong en Vrij.

Begin deze week kreeg ik ons kinderwerk onder ogen. In het Chinees. Dan kom je echt niet verder dan plaatjes kijken. :-) Grappig én indrukwekkend om dat zo te zien. Ons kinderwerk gaat ook daar de kerk in!

De samenwerking met de lokale kerk daar gaat fantastisch. Vandaar ook deze reis. Ze willen met ons samenwerken op álle gebied. Dus worshippers, kinderwerkers, kringleiders etc. Zij zijn nodig en welkom. En er komt ook een Pastor vanuit New Creation Church! Wat een bijzondere bediening!

Chris en Heleen hebben alleen voor hun eigen gezin nog een leraar of lerares nodig. Voor een langere termijn om hun kinderen les te geven. Het lijkt lastig om iemand te vinden. Dat is apart? Dit is de meest spectaculaire tijd om die bediening van dichtbij mee te maken! Kan dus niet waar zijn!

Het is volgens mij een teken van hóe fenomenaal goed het daar gaat.

Bidden jullie mee?

Tot morgen!

In het midden van het land vindt aanstaande zondag Vision Day 2015 plaats. Een zondag waar je bij wilt zijn! Wees welkom in Sporthal Corlaer, Henri Nouwenstraat 4 te Nijkerk. Het start om 10:30 uur.

Comment