Zondag een topsamenkomst gehad! Ik merk iets heel bijzonders de afgelopen weken. Normaal gesproken ging ik hooguit één keer op rij als ‘deelnemer’ naar de samenkomst. Een week later had ik dan altijd zelf wel weer een bijdrage (preken). Dan beleef je een dienst toch anders.

Nu ik al enkele keren achter elkaar als ‘schaapje’ in de samenkomst ben, maak ik meer dan ooit bewust mee, dat de Heer geeft wat ik nodig heb. Hij weet het zóóó precies! Ook wat mij zelf niet gelukt is om te ontvangen. En heel specifiek waar ik vooruit bemoediging voor nodig heb.

Dat wisten jullie natuurlijk allemaal al lang. Maar ik geniet ervan en ben er enthousiast over. :-)

Niettemin heb ik een verzoek aan mensen die de Everyday vanochtend lezen. De afgelopen dagen verschenen er wat onverwachte zaken in de agenda. Volgens mijn lichaam een beetje teveel. Dus ik moet nog rust houden

Vandaag heb ik de tweede helft van de ochtend nog een interview met EenVandaag. Daarna heb ik weer een lege agenda.

Aan de vroege vogels wilde ik vragen om te bidden voor vanochtend. Ik geloof niet dat door een ‘onvermijdelijke’ inspanning m’n lijf een knauw hoeft te krijgen. Dus als je wilt, bidt dan voor rust in mijn denken en kracht in mijn lijf.

Ik zal zo wijs zijn, om de rest van de dag niets te doen. :-)

Omdat ik Pastor Prince persoonlijk ken, wil EenVandaag van mij graag wat meer over hem zelf weten. En over het succes van zijn bediening, over de hele wereld.

Zodra ik weet wanneer het wordt uitgezonden, verschijnt dat op de Facebookpagina van Jong en Vrij. Dat kunnen zij die bidden kijken hoe het heeft gewerkt. ;-)))

Tot morgen!  

Comment