De Everyday is wat later, omdat het gisteravond in Rotterdam erg laat was geworden. Zo leuk om op de terugweg met Cody over de dingen te praten. Ik was niet perse heel enthousiast over de helderheid van mijn bijdrage, maar zij vond het juist wel duidelijk. :-D

Ik had de uitdaging om wat over de roeping van Jong en Vrij algemeen en de rol van Rotterdam specifiek te vertellen. Maar dan zowel aan mensen die al langer bij Jong en Vrij horen als aan mensen die door de uitzending van pastor Prince Jong en Vrij eens komen bekijken.

Ik zat tussen groep A en B te schakelen en probeerde als ik wat tegen A zei aan B uit te leggen waarom en vise versa. Daar had ik achteraf gezien van tevoren niet lang genoeg over nagedacht, vond ik. Mmhm, zei Cody.

Ik -een beetje door mopperend- zei: Zo kwam er onvoldoende in beeld, dat we gewoon gemeente gaan zijn met Jezus en Zijn genade centraal, waardoor alles eruit komt. Inclusief betere plannen met ieder van ons, dan we zelf vooraf kunnen verzinnen.

Ach, zei Cody, je moet de Geest ook nog wat laten doen? Hahaha! Heerlijk, zo'n nuchtere vrouw.

Voor de rest was ik trouwens blij hoor. In de gebedstijd weer veel gebeden en beelden met groot hart voor de stad. Dat heeft Jezus alvast gegeven! Dan zal Hij de rest ook wel regelen, hoor ik Cody denken. Ja schat, je hebt weer helemaal gelijk. Niet slecht toch, dat ik dat binnen 24 uur al toegeef? ;-)

Tot morgen!