Dit weekend, het kan je bijna niet ontgaan zijn, start de Grace Academy. De eerste jaargang van een nieuwe bijbelschool, gebaseerd op de fundamenten van geloof en genade. Meer dan 170 cursisten startten gisteravond een jaar dat bol gaat staan van stevig onderwijs, avontuurlijke openbaring en opbouwende contacten. Gefeliciteerd met jullie keuze om dit jaar te investeren!

Mag ik me de rest van deze Everyday dan even naar de mensen keren die er níet bij zijn? Misschien wilde je heel graag, maar kwamen de randvoorwaarden niet tijdig voor elkaar. Misschien heb je niets met ‘school’ - zeker niet als het ook over de Bijbel gaat… 

Het kan zijn dat je je - wanneer je de enthousiaste geluiden van de cursisten hoort - toch even achter de oren krabbelt: Mis ik nu iets? Had ik niet…? Plaats ik mezelf nu op achterstand? 

Zullen we eventuele leugens over het perfecte plan dat Vader met jouw leven heeft, even killen vandaag? Even scherp: de Allerhoogste, Schepper van hemel en aarde, belooft jou als erfgenaam van Abraham: Mijn plan met jou staat vast. Ik heb jouw geluk voor ogen, niet jouw ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven (naar Jer. 29:11). Dat is de waarheid over jouw leven, dat is jouw toekomstperspectief. Hoezo iets missen? 

Hij zegt: Ik maak jou het hoofd en niet de staart (Deut. 28:13) - Hoezo achterstand? 

Da’s leuk: dit is geloof opbouwen. Dat is precies wat veel van de mensen in jouw omgeving het komende jaar in de Grace Academy gaan doen. Jij bent deel van een gemeente, om jou heen wordt geloof opgebouwd en daarvan profiteer jij mee! 

Laatste leuke perspectief: alle voorgangers van Jong en Vrij hebben zich ook ingeschreven. Reken maar dat je gaat genieten van wat zij gaan doorgeven! 

Geloof opbouwen doe je door het luisteren naar het verkondigde Woord van God. Help jezelf vandaag: check www.webshop.jongenvrij.nl of luister naar onderwijs via het thuisscherm van deze app.