Morgen vertrekt de China club. Ik hoop dat we van Schiphol nog een fotootje krijgen voor Facebook, want eenmaal in China zou dat niet verstandig zijn. What happens in China, stays in China. ;-)

Ik schrijf ontspannen, omdat we rust hebben over die reis. Niettemin kun je de groep die gaat, vergelijken met reizende bedienaars, zoals in het boek Handelingen. Geen surrogaat daarvan of verwaterde versie. Dat bestaat niet in het Koninkrijk. 

Daarom wil ik je vragen de komende weken te bidden voor bescherming en Geestkracht voor zowel de reis, alle bedienaars en de mensen daar. Spreek ook gunst, dus hemels resultaat op het bedienen daar.

Bediening (mensen die het Evangelie dragen) is werkelijk datgene wat de wereld verandert. Helemaal als je het samen doet!

Vanavond in de doordeweekse dienst (DDWD ;-) laat ik zien hoe de duivel begin dit jaar mijn persoonlijke stukje rol in de bediening onder vuur nam. En hoe ik daar onder andere met jullie zicht op kreeg.

En aansluitend hoe de Heer me nu -opnieuw mede door jullie- werkelijk van het totaal tegenovergestelde overtuigt, dan wat de duivel me op de mouw probeerde te spelden. Mijn 'bijdrage' is niet alleen omvangrijker dan ik dacht. Hij is ook makkelijker en leuker en meer met elkaar dan we wellicht dachten. Tot vanavond dan. ;-)

Niet door kracht (middelen zegt het Hebreeuws), noch door geweld (menselijke kracht), maar door Mijn Geest zo spreekt de Heer.

Zie je vanavond en anders tot morgen!

De doordeweekse samenkomst vindt vanavond plaats in het Corlaer College, Nijkerk, aanvang 20.00 uur. Kom ook of kijk mee via onze livestream.