We hebben een supergoeie tijd in Zwitserland. En zoals ik al verwachtte, is de tijd rond de sessies net zo leuk en nuttig als de plenaire samenkomsten.

Zoals jullie weten zijn alle pastors van Jong en Vrij hier in Zwitserland of op missie, daarom is alleen locatie Hellevoetsluis vandaag open. Daar gaat het trouwens enorm goed worden, dus absoluut een aanrader om voor te rijden. Voor wie dat te ver is, is er een preek beschikbaar die je online kunt kijken: De Kracht van Gods Geest (deel 2). Een steengoeie must see, al zeg ik het zelf ;-)

Ook de mensen die wel Hellevoetsluis bezoeken, wil ik aanraden om deze preek de komende dagen of weken een keer te kijken. Je kunt hem bekijken in onze app of via jongenvrij.nl/media.

De Everyday begon ik met 'Bijzonder'. Hoe gaaf het hier ook is, ik doelde op iets anders. Het getuigenis van Debbie, de vrouw van Pastor Dennis staat online. Ook te vinden in onze app, website of Facebookpagina.

De reacties daarop zijn fenomenaal. Niet alleen van binnen de gemeente, maar ook van erbuiten. Mensen die het geloof wilden opgeven, maar ook ongelovigen bekijken het. Mede doordat de video op Facebook al zoveel gedeeld is (72 keer) is hij al bijna 3000 keer bekeken in een paar dagen tijd.

Daarom wil ik iedereen die op Facebook zit maar dat nog niet heeft gedaan, vragen om te overwegen dit alsnog te doen. De Bijbel zegt dat de duivel overwonnen wordt door het woord van ons getuigenis. 

Daarmee wordt hij niet alleen overwonnen in het leven van degene die getuigt. Daar is hij juist al overwonnen. Dat is het getuigenis. Maar dat getuigenis helpt dus ook de duivel verslaan in het leven van anderen. Vandaar mijn tip.

Terug naar hier: Vandaag 2,5 uur live verbinding met mijn goede vriend, pastor Joseph Prince. Zin in!!!!!!!

Tot morgen!