everday.jpg

Het begon al in het vliegtuig, met uitzicht op de Alpen. Cody begon te stuiteren van enthousiasme. Ze wordt erg blij van bergen! Hier in Zwitserland heb je bergen met bossen erop, bergen met sneeuw en bergen met rotsgebergte. Alles dus! De herinnering aan onze boom is een uur na de landing als sneeuw voor de zon verdwenen. :-)

Ik hoop dat voor alle pastors en bedienaars die deze week naar Grace Alliance komen, hetzelfde gebeurt. Ik hoop dat hier alle negatieve ervaringen uit het verleden of herinnering aan toestanden die thuis nog spelen, wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Naast de introductie van Grace Alliance, zal Pastor Benjamin drie sessies preken. Puur over het evangelie en waarom de genade een revolutie veroorzaakt. Hij zal ook bidden voor de pastors, in het geloof dat we de tweede reformatie in Europa een flinke versnelling mogen geven.

Ook zullen we dit weekend een rechtstreekse video-verbinding van 2,5 uur hebben met pastor Joseph Prince. Daarin zullen we de kans hebben om alle vragen die er zijn over de boodschap of over pastor zijn of over de profetische tijden waarin we leven aan hem te stellen.

Ik ben heel blij dat alle pastors van Jong en Vrij hier bij zijn. Behalve Willem de Vink, maar die heeft al vijf bekeerlingen op zijn missie! :-).

De rol van pastor is niet eenvoudig en eist soms ook veel van je privé leven. Hoe heerlijk dat wij en onze vrouwen zelf ook weer helemaal opgefrist en dieper vernieuwd gaan worden. Daar moeten dan een weekend zes van de zeven Jong en Vrij locaties voor dicht.

Maar we zorgen om te beginnen voor goed vervangend voedsel voor wie niet naar Hellevoetsluis kan of wil. De laatste doordeweekse samenkomst, waar de livestream het lief af weten, is vanaf zondag te zien via Vimeo of onze app.

En bid verder lekker mee zou ik zeggen, dat we na terugkomst van deze conferentie als Jong en Vrij op een nieuw level van heerlijkheid verder gaan! Waarom niet? Laat de pastors plat gezegend worden! Amen? Dat is goed voor iedereen, inclusief jijzelf.

Tot morgen!