Wij krijgen weer een kans in het kader van ons jaarthema Blessed to be a Blessing en dan specifiek voor Nederland.

Zoals de meesten van jullie weten is er op 9 mei het evenement met Joyce Meyer in Ahoy. Vanuit Jong en Vrij komen er 100 (!) mensen vanuit het hele land helpen in de nazorg. Wat gaaf dat jullie dat willen doen en tegelijkertijd wat een eer om het te mogen doen.

Nu zijn er ook nog 500 mensen voor andere taken nodig. Er hebben al 9500 mensen aangemeld en daarvoor moet geregeld worden:

- kaartjes scannen 
- garderobe 

- begeleiding naar hun vak/zitplaats
- overig verkeer regelen

De stichting Geloven in Rotterdam waar Jong en Vrij samen met dertig andere kerken in meewerkt, regelt voor jou gratis toegang en gratis lunch. En je krijgt ook het programma mee, met onder andere de muziek van Hillsong. Leuk, toch!

Maar natuurlijk juist ook een kans om in Nederland de bezoekers uit allerlei andere kerken of zonder kerkelijke achtergrond, tot zegen te zijn met goede organisatie en gastvrijheid.

Op 8 mei zal er een instructieavond zijn voor alle medewerkers zodat iedereen weet op 9 mei wat er van je verwacht wordt. Aanmelden kan bij Wim van den Berg via: bergvawa@xs4all.nl

Wil je er voor bidden? En laten we geloven dat onze gezinnen en de samenkomsten op de zondag erna hier niet onder hoeven te lijden. Dus als je andere taken hebt, laat die dan niet spontaan uit je handen vallen als jij een 'ga' van de Heer hoort. :-)

Tot morgen!