amersfoort.jpg
pastorc.jpg
amersfoort2.jpg
amersfoort.jpg

Amersfoort


SCROLL DOWN

Amersfoort


Welkom in Amersfoort

Hartelijk welkom bij Jong en Vrij Amersfoort. We willen als gemeente een plek zijn waar jij de liefde, de vrijspraak en de geheimen van God ontdekt. In 2007 zijn we begonnen in een school in Amersfoort, maar vanwege groei zijn we inmiddels uitgeweken naar theater De Flint, waar we je zondag graag verwelkomen.

pastor Constantijn en Anne Geluk
Jong en Vrij Amersfoort

pastorc.jpg

Over deze Locatie


Over deze Locatie


Locatie

Onze samenkomsten vinden plaats in theater De Flint in Amersfoort. Wil je meer weten over adres, route en parkeergelegenheid? Klik dan hieronder.

Tijdstip

In Jong en Vrij starten we op elke locatie om 10.30 met een samenkomst. Normaal gesproken duurt het ongeveer 90 minuten. 

 

Kinderopvang

Er is iedere zondag kinderopvang. En dat is goed geregeld. Voor elke leeftijdsgroep is er een eigen groep. Dus neem je kinderen mee.

Veelgestelde vragen

Misschien ga je voor het eerste naar de kerk of wil je graag weten hoe het er bij ons aan toe gaat. We hebben vragen op een rijtje gezet die we vaak krijgen.

 

Vertaling

Heb je vertaling nodig? Dat kan. Tijdens onze samenkomsten wordt er voor je vertaald via een headset. Vraag het van tevoren aan.

chat.png

CONNECT

Connect is een plek waar je in een kleinere groep mensen uit de kerk leert kennen. Het is afwisselend, gezellig en je hebt een groot aanbod om uit te kiezen.

 
compass-alpha.png

ALPHA

Een cursus van elf avonden waarin je leert wat het christelijk geloof inhoudt.  Alpha is relaxed, leerzaam en gewoon leuk.

zorg-amersfoort.png

Zorgzame Kerk

Soms is het fijn en behulpzaam om mensen om je heen te hebben die er voor je zijn. Daar is de kerk voor bedoeld. Je staat er niet alleen voor. Kunnen we je helpen?

amersfoort2.jpg

Tot zondag


Tot zondag