Leuk dat je er bent!

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Tijdens Alpha willen we in elf woensdagavonden en halverwege een weekend (vrijdagavond en zaterdag) op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Onderwerpen als ‘Wie is Jezus?’, ‘Waarom stierf Jezus aan het kruis’ en ‘Hoe maak ik contact met God’ zullen onder meer aan bod komen. We nemen je graag mee op je grootste avontuur ooit! 

 
 

Hoe werkt het? 

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.  Na de maaltijd volgt een inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. De avond begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30.

Voor wie is het?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Voor mensen die  al langer christen zijn, raden we een CONNECT of de Fundamentencursus aan. 

 
alpha-2.jpg
 

Data (woensdagavonden)

In 2019 hopen we in maart weer te starten met een nieuwe ronde Alpha.

Wil je graag mee doen met een Alpha? Geef je dan op via onderstaande button. Liever eerst wat meer informatie? Bel met Els (06-28760050) of Daniel (06-46724938). Mailen mag ook: alpha-amersfoort@outlook.com