almelo1.jpg
almelo3.jpg
almelo4.jpg
almelo1.jpg

Almelo


SCROLL DOWN

Almelo


Jong en Vrij Almelo

In onze samenkomsten klinkt: God is Liefde en Hij wil jouw Vader zijn. Het is ons verlangen om met jou te delen wat wij daarover hebben ontdekt. De aanbidding is verfrissend. De preken bomvol vernieuwende, hartsveranderende openbaringen over de Genade die via Jezus jouw Leven mag overspoelen. Come and receive…… Jesus! Je bent meer dan welkom. Ben je er voor de eerste keer? Gaaf! We hebben een cadeautje voor je klaar liggen.

pastor Arnaud en Annemarie Jochem
Jong en Vrij Almelo

almelo3.jpg

Over deze Locatie


Over deze Locatie


Locatie

Onze samenkomsten vinden plaats in Het Noordik in Almelo. Wil je meer weten over adres, route en parkeergelegenheid? Klik dan hieronder.

Tijdstip

In Jong en Vrij starten we op elke locatie om 10.30 uur met een samenkomst. Normaal gesproken duurt het ongeveer 90 minuten. 

 

Kinderopvang

Er is iedere zondag kinderopvang. En dat is goed geregeld. Voor elke leeftijdsgroep is er een eigen groep. Dus neem je kinderen mee.

Veelgestelde vragen

Misschien ga je voor het eerste naar de kerk of wil je graag weten hoe het er bij ons aan toe gaat. We hebben vragen op een rijtje gezet die we vaak krijgen.

 

Vertaling

Tijdens onze samenkomsten kan er voor je worden vertaald, vraag dit van te voren wel even aan.

chat.png

CONNECT

Mensen ontmoeten in een ontspannen en comfortabele setting om nieuwe mensen te leren kennen, vrienden te maken en nieuwe dingen te leren.

almelo4.jpg

Tot zondag


Tot zondag