IMG_8010.jpg
Wat ik anderen zou zeggen over deze training? Goed voor je zelfbewustzijn. Doen! Uit je comfort maar wel veilig.
— deelnemer Salome

De Afterparty: Podium Training

Waarom de training

Roos: ‘Omdat het fijn is om geholpen te worden in de skills die je gebruikt. Omdat je altijd meer kan dan je verwacht of denkt. Omdat we willen dat ieders unieke eigenheid zo sterk mogelijk tot z’n recht komt. Zodat Jezus, die die eigenheid bedacht…in zoveel mogelijk kleuren en smaken zichtbaar en tastbaar wordt voor de kids!”

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

De training bestond uit een aantal oefeningen die de basis vormen van theatertraining. Die durf, uniekheid en dus creativiteit aanwakkeren.

- Waarnemen
- Blokkeren en accepteren
- Lesgeven met hindernissen.

 
IMG_8017.jpg
Wat ik graag wil voor mijn eigen team? Samen krachtiger worden in Jezus en Hem daardoor nog meer zichtbaar kunnen maken. En dus ook onze kids nog beter kunnen bedienen.
— Wendy

Blokkeren en accepteren

Deze oefeningen die creativiteit aanwakkeren sloegen het sterkste in. Een aantal reacties:

“Het maakt heel duidelijk wat het effect van beiden is op jezelf en de anderen/ je team”

“Hierbij was duidelijk te merken welk effect een ja of nee/ja maar heeft op de ontvanger, op de sfeer en op de creativiteit.”

Ik vond het denken in mogelijkheden een verademing. Bizar ook om te ondervinden wat het denken in onmogelijkheden met je doet, het legt je lam...”

Unaniem

Of de deelnemers vaker dit soort skills trainingen zouden willen volgen?

100 procent.jpg
 

FOTO’S

Bekijk hoe t was. als je iemand wat vreemds ziet doen. tja. aan het einde zie je wat schrijfsels van wat deelnemers graag wilden onthouden.

MEER VAN ELSKE?

Stel jullie willen lokaal, met je kidsteam ook eens zo’n training doen. Dan kan dat. Neem dan contact op met kids@jongenvrij.nl.