Adres

Theater Flint
Coninckstraat 60, Amersfoort
(Entree bij de achteringang op Flintplein)

Routebeschrijving

Met de auto
Vanaf de snelwegen A1 en A28 neem je de afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Je bevindt je op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand ga je direct bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Met het OV
Vanaf station Amersfoort ben je snel bij Flint. Neem buslijn 5 en stapt uit bij halte ‘Flint’. Je bent slechts vijf minuten onderweg. Flint is ook bereikbaar per stadsbus (lijn 6 en 7) of streekvervoer (lijn 296). Je stapt dan uit bij halte Kamp en loopt via de Scheltussingel in een paar minuten richting Flint.

Parkeren

Kom je met de auto dan kun je die parkeren in de parkeergarage die naast Flint ligt. Normaal gesproken betaal je ongeveer vijf euro voor het parkeren, maar bezoekers van Jong en Vrij kunnen na afloop van de samenkomst voor 1,50 euro een uitrijkaart halen.