Adres

Het Noordik
Noordikslaan 68, Almelo

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Apeldoorn:
Neem op de A1 bij knooppunt Azelo de afslag A35 richting Almelo. Neem op de A35de afslag 31 Almelo-West (N36) neem hier de eerste afslag en ga op de rotonde driekwart rond naar Wierdensestraat.– Ga de volgende rotonde rechtdoor naar de Wierdensestraat. Ga bij de tweede stoplichten linksaf de Schuilenburgsingel op. Ga bij de derde stoplichten rechtsaf de Plesmanweg op. Sla links af bij de eerst volgende stoplichten de Kolthofsingel op en neem de derde afslag op de volgende rotonde richting Noordikslaan. Bij de volgende afslag gaat u links en aan de linkerkant kunt u na de school de parkeerplaats op rijden.

Vanuit Ommen / Hardenberg:
Neem op de N36 de afslag richting Aadorpweg. Sla rechtsaf de Aadorpweg op. Ga de eerst volgende rotonde recht over en vervolg de Aadorpweg deze gaat over in Plesmanweg. Bji de stoplichten rechtdoor weg vervolgen. Sla links af bij de eerst volgende stoplichten de Kolthofsingel op en neem de derde afslag op de volgende rotonde richting Noordikslaan. Bij de volgende afslag gaat u links en aan de linkerkant kunt u na de school de parkeerplaats op rijden.

Vanuit Oldenzaal / Enschede:
A35 richting Almelo. Neem op de A35de afslag 31 Almelo-West (N36) neem hier de eerste afslag en ga op de rotonde driekwart rond naar Wierdensestraat.– Ga de volgende rotonde rechtdoor naar de Wierdensestraat. Ga bij de tweede stoplichten linksaf de Schuilenburgsingel op. Ga bij de derde stoplichten rechtsaf de Plesmanweg op. Sla links af bij de eerst volgende stoplichten de Kolthofsingel op en neem de derde afslag op de volgende rotonde richting Noordikslaan. Bij de volgende afslag gaat u links en aan de linkerkant kunt u na de school de parkeerplaats op rijden.

parkeren

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats bij het Noordik (Noordikslaan 68). Als de parkeerplaats vol is kun je parkeren aan de Elsboerlaan (toegangsweg naar het Noordik).