Een jaar geleden ging ik met iemand mee naar Jong en Vrij. Ik had geen enkele verwachting. Mijn leven zat in een neerwaartse spiraal en ik was depressief. Ik had vaak nachtmerries. Maar gek genoeg voelde ik mij er meteen thuis … er was zoveel plezier in die kerk! Iemand met profetische gaven zag dingen over mij. Ze vroeg of ze mij die mocht vertellen. En God liet haar dingen zeggen die ze helemaal niet kon weten! Over gebeurtenissen in mijn leven, maar ook over de toekomst. Heel bemoedigend én bizar!

Eenmaal thuis zakte ik ineen en heb ik gehuild. Die nacht werd ik weer getreiterd door boze geesten, maar in mijn droom zei ik: “Jezus, áls U er bent, laat U dan zien.” Mijn borst ging vooruit, ik kreeg een schild in mijn hand, werd helemaal verlicht en in mijn droom drukte ik die demon tegen de muur. Ik zei: “In de naam van Jezus, laat mij met rust!“ De volgende ochtend werd ik met de slappe lach wakker en ik heb nooit meer last van de depressie gehad!

Nu zit ik wekelijks bij Jong en Vrij. Het is mijn familie geworden. We zijn broers en zussen en we helpen elkaar altijd. God liet mij ook zien dat ik profetische gaven heb. Hij laat mij regelmatig dingen zien: bemoedigende woorden die ik over een ander mag uitspreken. Of aanwijzingen voor iets wat ikzelf mag gaan doen. Zo gaaf!
 

Je las het verhaal van REINIER